AKADEMİK YÖNETİCİLER

Geçmişten bu yana insanoğlu, gelişip yenilenmek için hep bir çaba içindedir. Eğitim, bu sürecin en önemli parçasıdır.

Daha ileriye gitmek, daha iyi bir dünya yaratmak, geleceğe umut dolu gözlerle bakabilmek ve daha da önemlisi o umut dolu gözlerle bakan çocuklarımızın hayallerine fırsat tanıyabilmek adına çıktığımız bu yolda öğretmenlik mesleğimle gurur duyduğumu belirtmek isterim.

Biz çocuklarımızı sadece okula değil hayata hazırlamanın önemine inanıyoruz. Bunun için istiyoruz ki her öğrencimiz edindiği bilgilerin yanına doğa bilincini, sanatsal yeteneklerini, bilimsel düşüncelerini alsın. Denesin, yanılsın, sorgulasın ama hiç durmasın. Her adımda önce kendisini, ardından dünyayı tanısın. Bunun için bir Türk çocuğu olarak önce kendi anadiline vakıf olsun, kendi kültürünü kaybetmeden dünyayı tanıyabilmek adına yabancı dilleri etkin kullanabilsin. Teknolojiye hakim, hem akademik hem de sosyal yönden kuvvetli, ilişki yönetebilen öğrenciler olsun. Öğrensin ve öğrendiği için mutlu olsun. En önemlisi de önce iyi birey, sonra iyi bir öğrenci olsun.

Değerli Velilerimiz;

Geleceği emanet ettiğimiz çocuklarımızı en iyi yerlere getirebilmek adına çıktığımız bu uzun ve meşakkatli yolda, tüm bu anlattıklarımı hayata geçirecek güçlü akademik kadromuzla birlikte daima sizin ve sevgili öğrencilerimizin yanında olacağız.

Geliştirdiğimiz özgün öğretim programlarımızla hedeflediğimiz bu yolculuğu hep birlikte tamamlayacağız. Bundan kuşkunuz olmasın.

M. Fahrettin ELDEK

Mehmet Fahrettin Eldek

M.Fahrettin Eldek
Genel Müdür

Değerli Anne-Babalar,

Çağımız insanının önceki çağlardan daha büyük bir hızla değişen bir dünya içinde yaşamak zorunda olması, çocuklarımızın hem çevredeki değişimlere uyum sağlayacak hem de çevrede istenilen değişimleri yaratabilecek yeterliliğe sahip olmalarını gerekli hale getirmiştir. Bu yeterliliğin kazanılması önce ailede başlayıp daha sonra okuldaki eğitimle devam ederek yerleşmektedir.

Bu bilinç ve vizyonla, kökleri geçmişe dayanan bir eğitim kurumu olarak amacımız, gelecekte toplumsal sorumluluklarının farkında, özgüvenli, yaratıcı, sorgulayıcı, karşılaştıkları zorlukları değerlendirip yeni fırsatları görebilen bireyler yetiştirmektir. Ata Kolejinde öğrencilerimiz, kendini rahatlıkla ifade edebildiği, değerli hissettiği ve ilgi alanlarına yönelik etkinlikleri yapabileceği zengin eğitim öğretim ortamlarında, yetkin bir akademik kadroyla geleceğe hazırlanmaktadır.

Bizlere emanet edilen kıymetli varlıklarımızın sorumluluğunun farkında, aile-okul iş birliğinin önemini bilerek mutlu ve donanımlı gençler yetiştirmeye devam edeceğiz.

Elvan ÇOBAN

İlköğretim Müdürü

Sayın Velilerimiz,

Özel Ata Eğitim Kurumları; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilimin ışığında yürüyen, kendini iyi ifade edebilen, evrensel ahlak ilkelerine sahip, milli ve manevi değerleri önemseyen, çevreye ve topluma duyarlı, özgüveni yüksek, sevgi ve saygı dolu, yapıcı ve yaratıcı, teknolojiye ayak uydurabilen, anadili doğru ve etkili kullanan, İngilizce ve Fransızca’yı dil standartlarına göre kullanan, sosyal, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmek amacıyla 63 yıl önce kurulmuş köklü bir eğitim kurumudur.

Ata Koleji idarecileri ve öğretmenleri olarak en önemli hedefimiz; öğrencilerimizin kendilerini değerli hissettiği bir okulda bireysel farklılıklarını ortaya çıkararak onları ilgi ve becerileri doğrultusunda hayata hazırlamaktır.

Uzman kadromuz öğrencilerimize rehberlik ederken siz değerli velilerimizin bizlerle iş birliği içerisinde olup sürece katkıda bulunmanız çok kıymetlidir.

Sinan ÖZKAYA

Anadolu Lisesi Müdürü

Bizi Takip Edin!
© 2022 ATA Koleji. Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım | United Gode
ÇAĞRI MERKEZİ